משלוח חינם ברכישה מעל 159 ₪

חוגגים שבועות עם מתכונים דלי פחמימה.

שבועות בפתח.. וריח ניחוחות הפשטידות כבר מתפשט באוויר, בזמן שהחג מביא איתו התחדשות מעניינת, אנו מבינים שהטיימינג החגיגי לעיתים מביא אותנו לזלוג מהתזונה אותה אנו מעדיפים, ולאחר מכן… אנו מחפשים שוב להדק חגורות!

אז כמו תמיד חשבנו עליכם ודאגנו להפשיל שרוולים מבעוד מועד- הפעם לקחנו על עצמנו להכין לכם מתכונים קלים קלים וטעימים טעימים- דלי פחמימה!!! 

המתכונים כולם  עשויים מתערובת הקיטה המדהימה של טאוברד שקוצרת מחמאות של מאפים דלי פחמימה וללא גלוטן עם ערך תזונתי גבוה!

בקלות ולבריאות!

פוקאצ’ה עשבי תיבול

פוקאצ’ה עבה ורכה יכולה  ללוות כל

ארוחה,  אנחנו הכנו עם עשבי תיבול, אפשר בהחלט להחליף בירקות או להשאיר בלי

כלום הכל בהתאם לארוחה.

העבירו את תוכן שקית “תערובת הקיטה” לקערת

המיקסר הוסיפו מים ושמן זית לפי ההוראות. ערבלו כ5 דקות במהירות בינונית.

מתקבל בצק רך ונעים לעבודה. 

העבירו את הבצק לתבנית וחוררו חורים עם האצבע.

פזרו מלח ושלפו שמן זית, עשבי תיבול או ירקות  והעבירו לתנור שחומם ל220 מעלות ל35-40 דקות או עד שמשחים.

לבריאות בקלות!

ג’חנון ללא פחמימות- כן זה אמיתי!!!

מוסיפים לתערובת של הקיט את כמות המים  ורק מחצית מכמות השמן מערבבים טוב טוב.

מרדדים את הבצק ומחלקים אותו לשלושה חלקים. כל חלק  מרדדים שוב בין שני ניירות אפיה הכי דק שאפשר. 

 אם הבצק נקרע ניתן להשלים את הקרעים.

לאחר שהבצק דק ומרודד חותכים למלבנים בגודל 10*20  כל מלבן ומורחים עליו חמאה מומסת  בכמות נדיבה .

מקפלים את השליש הימני והשמאלי וכך נוצר מלבן יותר צר ומגלגלים לגליל 

מסדרים את הגלילים בסיר ג’חנון צפוף אחד ליד השני.

את הג’חנון למעלה מברישים בחמאה מומסת כל מה שנשאר (לדאוג שיישאר לפחות 5/6 כפות)

להבריש טוב לסגור להכניס לסיר למשך הלילה על 120 מעלות.

תזהרו לא להתעלף!!!

מקלות לחם עם פטה וזיתים

חטיף רושם מושלם וטעים ! מתוכן השקית מתקבלים כ 50 מקלות, אפשר להכין ולהקפיא לפני האפייה.

העבירו את תוכן השקית “תערובת הקיטה”  לקערת המיקסר, הוסיפו מים ושמן זית לפי ההוראות. 

ערבלו כ5 דקות במהירות בינונית.

מתקבל בצק רך ונח לעבודה.

חלקו את הבצק לכ- 50 כדורים וגלגלו לנחשים.

חיתכו חתיכות של גבינת פטה כבשים,

הכינו בקערה זיתי קלמטה וסורי מגולענים.

על שיפוד , שפדו זיתים וגבינה ולפפו את נחש הבצק סביב השיפוד מלמעלה ולמטה. 

הניחו בתבנית עם נייר אפייה.

חממו תנור ל220 מעלות והכניסו את התבנית ל30 דקות או עד שמשחים.

אפשר בהחלט להחליף את  הזיתים והגבינה בבצלי שאלוט, עגבניות שרי, להוסיף לבצק פסטו לתוספת  טעם, כל גיוון אפשרי רק אל תשכחו לשתף אותנו.

לחמניה ממולאת בגבינת עיזים עם שומשום ווסאבי

לחמניה ממולאת בגבינה, ממש כמו כריך אפוי, או סוג של סמבוסק.. אפשר לקחת לעבודה , לטיולים ולהגיש כמנה מפנקת בשולחן החג. 

העבירו את תוכן תערובת הקיט” לקערת המיקסר, הוסיפו מים ושמן זית לפי ההוראות. ערבלו כ5 דקות במהירות בינונית.

מתקבל בצק רך ונעים לעבודה.

חלקו את הבצק ל20 כדורים 

חיתכו חתיכות גבינת פרומעז / ניתן גם להשתמש בגבינה האהובה עליכם…

השטיחו את כדור הבצק והניחו את מטבע הגבינה באמצעו , סיגרו את הבצק  סביב הגבינה לצורת עיגול או סהר.  בקערה עמוקה מלאו שומשום ווסאבי ירוק ( אפשר בהחלט גם רגיל או פרג ) ליחצו את הלחמניה לציפוי מלא של הלחמניה והניחו בתבנית. 

חיזרו על כך עם כל הכדורים.  

חממו תנור ל220 מעלות למשך 30-35 דקות ואפו עד שמשחים .   

לבריאות.

לחמניה ממולאת בקינמון ומייפל טבעי

לחמניה ממולאת בקינמון וממתיק.. פינוק מושלם לטיולים, לקפה של אחר הצהריים או סתם כשמתחשק משהו מתוק עם 1 גרם פחמימה .. 

העבירו את תוכן השקית “תערובת הקיטה” לקערת המיקסר, הוסיפו מים ושמן זית לפי ההוראות. ערבלו כ5 דקות במהירות בינונית.

מתקבל בצק רך ונח לעבודה.

חלקו את הבצק ל30 כדורים קטנים

הכינו תערובת של 4 כפות מייפל טבעי וכף וחצי קינמון.

שטחו. את הבצק והניחו במרכז חצי כפית תערובת.

סיגרו את הבצק והניחו בתבנית.

הכניסו לתנור שחומם ל220 מעלות ל30 דקות או עד שמשחים.

לחמניית שוקולד אמיתי

לחמנייה ממולאת בשוקולד, פינוק מושלם לטיולים, לקפה של אחר הצהריים או סתם כשמתחשק משהו מתוק עם 1 גרם פחמימה .. 

העבירו את תוכן השקית “תערובת הקיטה” לקערת המיקסר, הוסיפו מים ושמן זית לפי ההוראות. ערבלו כ5 דקות במהירות בינונית.

מתקבל בצק רך ונח לעבודה.

חלקו את הבצק ל30 כדורים ושטחו אותם.

הניחו במרכז כל  בצק חצי קוביית שוקולד אמיתי 90%

סיגרו את הבצק והניחו בתבנית. 

הכניסו לתנור שחומם ל220 מעלות ל30 דקות או עד שמשחים.