שאלות ותשובות

לחמים- הרב לנדאו מלבד הלחם מופחת eatsana שהוא בד”ץ

לחמניות פיתות ועוגיות- בד”ץ העדה החרדית.

קטוגני- לחמניות חלבון ולחמניות קיטה- בד”ץ בית יוסף.

עוגיות- בדץ העדה החרדית

זה אותו לחם, השינוי בערך הקלורי נובע מהתקן החדש של משרד הבריאות.

עד שנת 2020 תקן חישוב הקלורית אמר שלא מחשבים את הערך הקלורי שיש בסיבים התזונתיים בלחם.

לפי התקן החדש שהתחיל משנת 2020 יש לחשב בסך הכללי של הלחם גם את הערך הקלורי של הסיבים.

לכן כביכול השתנה הערך הקלורי. אבל למעשה לפי החישוב הקודם זה אותו הערך.




כן בקטגוריית קטוגני – ללא גלוטן.

הלחמים הקטוגניים מתאימים בהחלט לסוכרתיים.

אם רכשתם באתר כמות של לחמים לימים הבאים כדאי תמיד לאחסן בהקפאה.

המשלוח שלכם יגיע אליכם עד שלושה ימים מיום ההזמנה, כאשר אנו מקפידים לשלוח מוצרים טריים שנאפו באותה יממה התואמת את יום המשלוח שלכם.

כל חודש אנחנו מוספים מוצרים חדשים ואיכותיים על מנת להתעדכן כדאי להרשם לדיוור שלנו כאן 

כל חודש יש מבצע משתלם במיוחד על מוצר אחר לקבלת עדכון על המבצע יש להרשם כאן 

בהחלט, גם בלחמים וגם בקונדיטוריה.

כל הקונידטוריה שלנו מומתקת בעזרת דבש/ סילאן/ רסק תפוחים, הכל בהתאם לעוגיה. אך אין לנו סוכר כלל בעוגיות.

חלילה, אנחנו משתמשים בשומן קוקוס וכל חומרי הגלם שלנו איכותיים ומוקפדים.

למספר הטלפון 054-9724324 ויתנו לך מענה אישי לכל עניין.

בהחלט, במספר הטלפון 0549724324.

לפי חוק סימון מוצרי מזון חובה על כל יצרן לסמן כמות כפיות סוכר. בקוקוס כמו בכל אגוז או פרי יש סוכר טבעי . בתהליך הפקת הקמח נותרים בעיקר סיבים ושומנים טובים אך גם מעט בשר פרי שממנו נובע הסוכר הטבעי שמופיע בערכים.

פחמימות נטו הן פחמימות ללא סיבים ופחמימות ברוטו הן כוללות סיבים. אנחנו מפרידים את הסיבים מהסוכרים כדי לקבל תמונה מפורטת יותר. עם זאת, אנחנו ממליצים למדוד השפעה לפני ואחרי האוכל לתוצאה מיטבית. חשוב לנו לציין שמספר רב של נסיינים דיווח גרף יציב לאחר האכילה ואותנו זה שימח מאד!

אנחנו אורזים את המוצרים שלנו בשיטה מיוחדת המשלבת ואקום והזרמת חנקן ופחמן דו חמצני. השילוב הזה אמור לתת חיי מדף של כמה שבועות מחוץ למקפיא. אנחנו הצלחנו להגיע לתוצאה של 10 ימים בחוץ באזור מוצל וקריר ל קיטה ו14 ימים ללחמניות חלבון בשמירה במקרר. לאחר הפתיחה חובה לשמור במקפיא. לשאלתך, אפשר לקחת לטיולים ולנסיעות , עדיף כשמגיעים ליעד לאחסן במקפיא במידה ומתאפשר ובכל מקרה לא לחרוג מהתוקף המצויין.

הכי טוב לחמם בטוסטר. המוצרים שלנו הם עם תכולת מים גבוהה לכן טוסטר מחזיר פריכות .

בדיאטה קטוגנית הטווח נע בין קרניבורי לדל פחמימה. הניכוס של המונח קטוגני לקרניבורים מבלבל ולכן הסבירי לה בבקשה שבדיאטה קרניבורית בה צורכים רק חלבון ושומן ללא ירקות ואגוזים, אין מקום ללחמים קטוגנים, אבל בדיאטה קטוגנית מאוזנת הכוללת מלבד שומן וחלבון גם ירקות ירוקים, מעט פירות יער, אגוזים למינהם, מומלץ ואף עוזר לשמור על התזונה כשיש באופן זמין לחם קטוגני המאפשר גמישות ומגוון. בהצלחה לשתיכן❣️