נס חנוכה דל פחמימה!

חנוכה דל פחמימה זה טאוברד!

מה חשבתם שניתן לכם להתמודד עם הפיתוי? סופגניות וספינג’ בניחוח

תמידי באוויר שמונה ימים… ריבות ואבקות סוכר מדגדגות מתחת לאף…

אז כמו תמיד! דאגנו לכם לתחליף טעים ומשגע

שיעביר לכם את החנוכה הזה בקלות ובקלילות!

תערובת להכנת סופגניות ביתיות- דלות פחמימה ומלאות אהבה!

ללא גלוטן – מבוססת על קמח שקדים וקוקוס ומופחתת פחמימה.

ללא טיגון – מסתפקת באפיה.

ללא סוכר – מומתקת באמצעות אריתריטול.

והכל מגיע בקיט להכנה בייתית אצלכם במטבח, כדי להבטיח שהיא תתקבל הכי טריה ורכה שאפשר.

אז למה מחכים? קדימה! הכנה של 5 דקות ואתם כבר מסביב לשולחן…

הגרסה החלבית:

מצרכים:

1. תערובת להכנת סופגניות דלות פחמימה
2. ביצה טריה
3. קצת פחות מחצי כוס חלב שקדים (75 מ”ל)
4. חבילת לבן/אשל קטנה (129 ג’)
5.תבנית סיליקון 6 שקעים בקוטר 5 ס”מ (שקע של חצי עיגול)
או תבנית סיליקון דונאטס 8 שקעים.

חממו מראש את התנור ל 170- מעלות.

תהליך ההכנה פשוט וקל:

שיפכו את תוכן התערובת לתוך קערה, הוסיפו לתערובת את שאר המצרכים,

ערבבו בעזרת מיקסר ידני (או בעזרת כף)  עד שהבלילה אחידה וחלקה,

 

הכניסו למקרר למנוחה לחצי שעה.  לאחר מכן חלקו את הבצק הנעים ל6- כדורים,

גלגלו בידיים רטובות את הכדורים והניחו בתוך השקעים של תבנית הסיליקון.


אפו את התבנית בתנור כחצי שעה או עד שהסופגניות נהיות שחומות בחלקן העליון.

המתינו לצינון קל ולאחר מכן הוציאו את  הסופגניות מהשקעים וקשטו אותן.

לגרסת מתכון פרווה- במקום להוסיף חבילת אשל, שיפכו לכתחילה 170 מ”ל חלב שקדים.

רוצים לקשט את הסופגניה?

הסופגניות שבתמונה מקושטות עם ממרח אגוזי לוז סוויטנגו, אבקת סוכר סוויטנגו, ממרח חלבה פיסטוק סוויטנגו, וריבה של אנשי הזית.

 

אז מה צריך יותר מזה שיהיה לנו נס חנוכה דל פחמימה?!