לקוחות יקרים שימו לב משלוח חינם עודכן לסכום של 200 ש"ח* לרשותכם עדכון בעמוד משלוחים

פשטידת לחמניות גבינה בתנור

פשטידת לחמניות גבינה בתנור

אופן ההכנה

פורסים את לחמניות האצבע לפרוסות עגולות בעובי של 2 ס"מ.
טובלים כל פרוסה בביצה טרופה ומסדרים אותן בצורה עגולה וצמודה בתבנית, כך שהן יהיו מסודרות כמשטח על התבנית.
מעל השכבה הראשונה מניחים את הגבינות והתוספות האהובות – אפשר לערבב סוגים לקבלת טעם עשיר.
מניחים שכבה נוספת של פרוסות לחמנייה, ושוב מכסים בגבינות ובמיוחד גבינה צהובה שתעניק הקרמה יפה.
ניתן לפזר מעל פטריות פרוסות או עשבי תיבול.
אופים בתנור שחומם מראש ל־200 מעלות, על גוף חמום תחתון בלבד, כ־15 דקות.
מורידים את הטמפרטורה ל־180 מעלות, עוברים לאפייה בגופי חימום תחתון ועליון, (שני פסים באייקון של התנור) ואופים עוד כ־7 דקות.
מוציאים, מצננים קלות ומגישים חם.

איזה כיף
מגיע לך עוגה מתנה!

הוסיפו את העוגה לסל