לקוחות יקרים שימו לב משלוח חינם עודכן לסכום של 200 ש"ח* לרשותכם עדכון בעמוד משלוחים

גיבעוני שמים – קינוח שכבות עם דובשניות טאוברד, תותים וקרם קוקוס

קינוח שכבות עם דובשניות טאוברד, תותים וקרם קוקוס:

  • בסיס:
  • 12 דובשניות טאוברד
    לקצפת פרווה טבעית – על בסיס קרם קוקוס: **
  • 2 פחיות קרם קוקוס איכותי (לפחות 17% שומן), מקוררת היטב (לפחות 12 שעות במקרר)
  • 2 כפות א.סוכר סוויטנגו/אלולוז/סוכר קוקוס
  • אופציונלי: 1 כפית תמצית וניל טבעית
  • אופציונלי: כפית אבקת פודינג וניל ללא סוכר – לייצוב
    שכבת תותים:
  • 10 תותים טריים (או קפואים שהופשרו)
  • חצי כפית מיץ לימון
  • 1 כף סילאן (לא חובה – להמתקה קלה)
    קישוט:
  • 1 מנגו בשל חתוך לקוביות
  • 2 קיווי קלופים וחתוכים
  • רבע כוס גרגרי רימון
  • 1. הכנת הבסיס:
    שוברים ביד את הדובשניות לחתיכות גסות (לא לפירורים!) ומניחים בתחתית כל גביע.
    2. הכנת הקצפת:
    פותחים בזהירות את פחיות קרם הקוקוס – שואבים רק את החלק השומני הלבן שהתקשה בחלק העליון.
    מקציפים ידנית במשך דקה שתיים עד שהתערובת הופכת לקצפת רכה.
    תוך כדי הקצפה מוסיפים המתקה לפי הטעם ותמצית וניל וממשיכים להקציף, נזהרים לא להקציף יותר מידי ניתן להוסיף כף פודינג וניל להתייצבות נוספת.
    3. הכנת שכבת התותים:
    מרסקים את התותים בעזרת מוט בלנדר או בלנדר רגיל – עד למרקם מחית חלקה.
    4. הרכבת הקינוח:
    מעל כל שכבת דובשניות מניחים שכבת קצפת קרם קוקוס.
    יוצקים בעדינות שכבת תותים מרוסקים.
    מעליהם – שכבה דקה נוספת של קצפת.
    לקישוט: מסדרים קוביות מנגו, קיווי ורימונים.
  • **קרם הקוקוס המתאים לקצפת הינו הנמכר בקופסת שימורים וללא מייצבים
  • הקצפה מרובה תגרום לקצפת להפוך למרקם קוטג'
  • עדיפה הקצפה ידנית ולא הקצפה במיקסר
  • ברגע שהמרקם יציב וטוב יש להפסיק את ההקצפה

איזה כיף
מגיע לך עוגה מתנה!

הוסיפו את העוגה לסל